neem contact op

mail

info@zelfverdediging.org

adres

Terracottastraat 60 1339 AZ Almere Buiten Nederland

Bel

+31 (0)6-13886352

fAQ

Meest gestelde vragen:

Voor een puur persoonlijke privé-training vraag ik het bedrag van 78,65 Euro per uur. Bedrag is inclusief 21% BTW.

Voor het trainen van een koppel vraag ik 112,53 Euro per uur inclusief 21% BTW.

Voor vier personen vraag ik 221,43 Euro per uur inclusief 21% BTW. Bedragen voor groepstrainingen gaan hierna gestaffeld omhoog. Zie mijn prijzenpagina.

Een gratis kennismakingstraining is afhankelijk van afstand en tijd. Buiten kantooruren en/of bij meer dan 50 km reisafstand vraag ik een tegemoetkoming voor een kennismakingstraining.

Dat hangt niet van mij maar van uzelf af en wordt bepaald door uw fysiekmentale staat, uw beroep (geheel zittend danwel fysiek veeleisend) en uw achtergrond in allerlei vechtsporten. of historie in een beroep met een meer dan gerede kans op dagelijks wangedrag, agressie, bedreiging en geweld. Over het algemeen sta ik op het standpunt dat ‘iedereen’ in vier lessen geleerd heeft héél te blijven onder druk van geweld.

Vragen over zelfverdediging?
Neem gerust contact op!

In onze huidige snel veranderende en sterk verhardende samenleving zijn burgers bang en onzeker. Zij weten niet hoe te reageren op wangedrag, agressie, bedreiging en geweld.

Als cipier heb ik 35 jaar in verschillende gevangenissen leren omgaan met allerlei types mensen. Daar heb ik mee (en om) gelachen. Daar heb ik mee (en tegen) gevochten. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd.

Dus … heeft u vragen? Stel die gerust!